Cautare

3154 de rezultate pentru "mediu canal" (4.26 secunde)
Conform unor date oficiale furnizate de Ministerul Finantelor Publice, pe ansamblul economiei, salariul mediu net din primele patru luni ale acestui an a crescut cu 23,5% fata de perioada ianuarie-aprilie 2004, pana la 7.122.990 lei vechi (712,2 lei noi).
salariul mediu net orar, atit la nivelul intregii economii, cit si la nivelul fiecarui sector in parte. ... La nivelul intregii economii, salariul mediu net in luna mai a fost de circa 7,2 milioane de lei vechi, mai precis 7.202.647 de lei vechi.
Zgomotul, tinut sub observatie In baza datelor furnizate de Agentia de Mediu Galati si Directia de Sanatate Publica, doi inspectori ai Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Galati au elaborat un studiu privind zgomotul in muncipiul Galati, respectiv o harta a strazilor unde se inregistreaza depasiri ale nivelului maxim admisibil la ore e maxima intensitate, respectiv intervalul orar 6.00-18.00.
Astfel, pretul minim al cafelei este de 0,9 euro, cel mediu de 1,4 euro, iar cel maxim de 2,9 euro.
BCR ofera cu aceasta ocazie creditul de nevoi personale, in lei, Divers Extra BCR, cu o dobanda de 9,5% in cazul creditelor pe termen scurt si de 10% in cazul celor pe termen mediu si lung.
Gazprom va furniza Romaniei gaze naturale la un pret de 280 de dolari pe mia de metri cubi, in primul trimestru din 2006, si la un nivel mediu de 280-285 de dolari pentru restul anului, valori mai mari cu 10-15% fata de pretul actual.
Aceasta inseamna ca de la un rating "B", care desemna un mediu economic si politic instabil, Romania a trecut la un rating "A4", ceea ce dovedeste ca exista o probabilitate de plata, dar admisibila.
Protectia mediului va inghiti 25,5 milioane de dolari In anul 2006 va trebui cheltuite 25,5 milioane de dolari pentru realizarea unor proiecte de mediu, acest lucru fiind una dintre prioritatile conducerii Combinatului.
In ceea ce priveste Legea Fondului de Mediu, presedintele UGIR-1903, Ioan Cezar Coraci, a dat ca exemplu taxa de mediu, pe care o platesc posesorii de autoturisme.
Ulterior, Ministerul Finantelor Publice va elabora o strategie financiara si de indatorare publica pe termen mediu, care va stabili fondurile ce vor fi acordate, esalonat, pentru realizarea proiectelor selectate.
Astfel, pretul mediu platit de consumatorii casnici din Romania este mult mai mic decat pretul corespunzator categoriei de consum de 3.500 kWh/an aparut in presa.
Acest studiu, in forma in care este realizat, reprezinta o premiera nationala, in sensul ca reuseste inventarierea si analizarea intregului mediu de afaceri din judetul Constanta.
Astfel, salariul mediu net a crescut cu 120 de lei fata de martie 2005, ajungand la 828 de lei, fata de 708 lei in 2005. ... Cu toate ca salariul mediu net a cunoscut cresteri in ultima perioada, romanii se gasesc mult in urma cetatenilor altor tari europene.
Acest lucru este benefic atunci cand ai o meserie foarte solicitanta, care se desfasoara intr-un mediu stresant. ... In acest fel este incurajat un mediu competitional, in care colegii iti sunt potentiali concurenti.
Administratia Fondului de Mediu, prin Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor, deschide o noua sesiune prin care proiectele de mediu pentru judetul Hunedoara pot fi finantate, cererile urmand sa fie depuse pana la sfarsitul lunii august.
177 km/h Consum mediu: ... 188 (177) km/h Consum mediu: ... 200 (186) km/h Consum mediu: 8,7 (8,8) l/100 km Capacitate portbagaj:
Daca luam in calcul ca si salariul mediu net pe economie a cunoscut in ultimele luni o crestere continua, putem aprecia ca, oficial, adica in inscrisuri, romanii o duc din ce in ce mai bine. ... Numarul mediu al pensionarilor a fost de circa 5,8 milioane de persoane.
Compania Ecomaster - Servicii Ecologice, membra a grupului Rompetrol, a primit autorizatia integrata de mediu care stabileste desfasurarea activitatii companiei in conformitate cu cele mai bune tehnici in domeniu la nivelul standardelor Uniunii Europene din partea Agentiei Regionale de Protectie a Mediului.
La inceputul acestei saptamani a fost publicat in vederea dezbaterii publice Programul de convergenta la euro, in care exista un curs mediu de schimb pentru 2006 de 3,55 lei/euro, preluat din estimari oficiale mai vechi.
Datoria externa pe termen mediu si lung a inregistrat, la 30 noiembrie 2006, nivelul de 27,164 miliarde euro, in crestere cu 10,3% fata de 31 decembrie 2005.
google-analytics.com